Hvad er god ernæring?

I dette afsnit finder du en forklaring på de ernæringsmæssige grundlæggende faktorer på en måde, der er nem at forstå, så du let kan komme i gang.

  • Lær, hvorfor det at spise proteiner er en vigtig del af en næringsrig livsstil og nøglen til vægtregulering
  • Find ud af, hvor meget fedt der er for meget
  • Find ud af, hvordan du udregner dit BMI – en nyttig indikator for en velnæret kropsvægt – og hvad det har af betydning for, hvad du bør spise
  • Og meget mere!

Hverdagens kostvaner og livsstil påvirker vores sundhed, energiniveau og velbefindende.

Derfor har vi hos Herbalife valgt at fokusere på at foretage positive ændringer hen mod bedre ernæring gennem en næringsrig og aktiv livsstil. Det er derfor en god ide at forstå de grundlæggende faktorer ved ernæring og føre dem ud i livet hver eneste dag.

Når først du har dannet dig indtryk af, hvad de grundlæggende næringsstoffer er, bliver det nemmere at spise sundere og derved få disse tilpasset dine forskellige livsstilsbehov og vægtreguleringsmål.

Det er også vigtigt, at du tilpasser dine kostvaner, så de passer til din alder – en mand i tyverne har andre ernæringsbehov end en kvinde i halvtredserne. Men husk på, at hvis du har nogle helbredsmæssige forhold at tage hensyn til, er det vigtigt, at du drøfter større kostændringer med din læge.

I næste afsnit vil du læse om, hvordan disse elementer udgør principperne for Herbalifes Nutritious Active Lifestyle Programme – et system, der kan hjælpe dig med at opnå et sundt liv.